Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

vms_dsc_0174.jpg

Βίντεο-ανασκόπηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ. Οι καλύτερες στιγμές.

Αν και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2020 ήταν το μικρότερο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, με μόλις 7 αγώνες, λόγω της πανδημίας, τα βασικά συστατικά του παρέμειναν αναλλοίωτα.

Αδρεναλίνη, θεαματικά περάσματα, στιγμές χαράς και λύπης και έντονος συναγωνισμός, καθώς τα Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα, ήταν για ακόμη μια χρονιά τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το θεσμό.

Στο τέλος, οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia χαμογέλασαν, κατακτώντας τον 7ο τίτλο της καριέρας τους, ενώ η Hyundai στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς, το WRC ετοίμασε ένα video-review που βασίζεται σε όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία και συνοψίζει όσα συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε.

Από το Μόντε Κάρλο, τη Σουηδία και το Μεξικό, που φιλοξένησαν τους 3 αγώνες πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, έως την Εσθονία, την Τουρκία και τα δύο ιταλικά ράλλυ σε Σαρδηνία και Μόντσα, που διαμόρφωσαν το πρόγραμμα «εκτάκτου ανάγκης», το θέαμα ήταν αντάξιο ενός θεσμού όπως το WRC.

ΠΗΓΗ: 4troxoi.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.