Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

κατάλογος.png

Με ανακοίνωσή της, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Με ανακοίνωση, την οποία δημοσίευσε ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης  Αυτοκινήτου Καρπενησίου, Στάθης Φέγγος, η ΑΛΑΚ γνωστοποιεί πως εγκαταλείπει την πίστα της, καθως και τους λόγους αυτής της απόφασης.

«Πριν φύγει το 2020 και σας ευχηθούμε καλή χρόνια για το 2021 θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οριστική εγκατάλειψη της πίστας μας.

Ύστερα από πολλές προσπάθειες του ΔΣ με τον ενοικιαστή και μετά το τέλος του συμβολαίου να βρεθεί μια λύση ο ίδιος αποφάσισε να μην την ενοικιάσει εκ νέου στη λέσχη μας με αποτέλεσμα η πίστα της ΑΛΑΚ οριστικά να αποτελεί παρελθόν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η συγκεκριμένη πίστα φτιάχτηκε το 2014 αποκλειστικά με έσοδα της λέσχης και την χειρονακτική εργασία των μελών της με πολύ κόπο, ιδρώτα και θυσίες όλων μας.

Έγιναν πολλά event και αγώνες και έτρεξαν σε αυτή την μικρή πίστα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο drift πανελλαδικώς.

Πήραμε τα εύσημα μέχρι και από τον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε αλλά και όλων των οδηγών από άλλες πόλεις που τρέξανε στην πίστα μας.

Επίσης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και χώρο προπόνησης πολλών οδηγών της μικρής μας πόλης που τώρα μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτά τα παιδιά.

Μέσα από όλα αυτά η ΑΛΑΚ και τα μέλη της διαφήμισαν το Καρπενησι και την Ευρυτανία γενικότερα σε όλη την χώρα και έκαναν το Καρπενησι κορυφαίο μηχανοκίνητο τουριστικό προορισμό και όλα αυτά αφιλοκερδώς. Έναν τουρισμό που παγκοσμίως  είναι από τους πιο κερδοφόρους.

Μπορεί και ελπίζω να είναι τυχαίο αλλά ίσως και όχι ότι από το 2014 μέχρι και σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα νεαρής ηλικίας σε ατύχημα με αυτοκίνητο στο Καρπενήσι. Πολλοί είπαν ότι ίσως είναι αποτέλεσμα της πίστας.

Σε άλλο post εντός των ημερών θα σας δείξουμε και τις προτάσεις μας που έχουμε κάνει στον Δήμο εδώ και λίγα χρόνια.

Είναι κάτι που μας στεναχωρεί ιδιαίτερα καθώς δεν έχουμε δει κάποια εξέλιξη όπως μας άφησαν να ελπίζουμε και ευελπιστούμε  με την συμπαράσταση όλων και περισσότερο των αρμοδίων αρχών να βρεθεί μια λύση στο μέλλον».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.