Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 20:35

ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει...μέλλον;

Έγραψε ο

pae-pas-lamia-logo.jpg

Τούτες τις ώρες, αν και όλα μοιάζουν να κυλούν φυσιολογικά στην ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας μαθαίνοντας για τις μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών, ενόψει της νέας ποδοσφαιρική σεζόν, υπάρχει το αγκάθι της προσωπικής ανακοίνωσης του ιδιοκτήτη της ομάδας που προβληματίζει σοβαρά.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρεται ξεκάθαρα στην επόμενη μέρα με τον δρόμο της βιωσιμότητας της ΠΑΕ να οδηγεί στην "πώληση" και μόνον. Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια σοβαρή και ενδιαφέρουσα περίπτωση;

Σε τέτοιο ενδεχόμενο και σε μια δύσκολη δηλαδή κατάσταση όπως δείχνουν τουλάχιστον οι συνθήκες, δεν μπορεί να αποκλειστεί το LOCKDOWN μιας ομάδας που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να μη συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο.

Μετά από 8 χρόνια επιτυχιών φαίνεται πως το τέλος εποχής είναι πιο κοντά από ποτέ. Με τις πληροφορίες να λένε πως ο μεγαλομέτοχος αισθάνεται περισσότερο μόνος από ποτέ, τις τελευταίες ημέρες πιο πολύ μετά την ανακοίνωση αποχώρησης, αφού δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει το τηλέφωνο του, από ανθρώπους που ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης, για την επόμενη μέρα και που έχουν τις επαφές και τις δυνάμεις να το πράξουν άμεσα!

Ο σχεδιασμός από ότι φαίνεται πέρα από το πολύ καλό υπάρχον υλικό του κυρίως κορμού της ομάδας, έχει σκοπό να μεταλαμπαδέψει τις επιτυχημένες πορείες σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, που αναμένεται να συμπληρώσουν το ρόστερ. Αν και ακούστηκαν πολλά για την επιστροφή ακόμη και του Πίτι στην ομάδα της καρδιάς του, που αποχαιρετά όπως όλα δείχνουν την Ινδία, ενδεχόμενο μεταγραφών δεν υπάρχει προς το παρόν, πλην κάποιας ή κάποιων ολίγων όσο και απαραίτητων  προσθηκών ανάγκης.

Σαφώς και η υγεία είναι το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο και αυτό είναι που στροβιλίζει έντονα τον τελευταίο καιρό στο μυαλό του ιδιοκτήτη, που πέρασε την δική του δοκιμασία, (ίσως εξαιτίας και της φθοράς από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο) πόσο μάλλον τώρα μετά και την πρόσφατη περιπέτεια του στενού του συνεργάτη.

Στο οικονομικό κομμάτι τα πράγματα φαίνονται ζόρικα και λύση πρέπει να βρεθεί, πριν τα περιθώρια εξαντληθούν και βρεθεί η ομάδα σε ένα άδοξο φινάλε που δεν της ταιριάζει. Υπενθυμίζουμε πως σε μια σεζόν το συνολικό κόστος είναι από 2 έως 2,5 εκατομμύρια, μετά λογικά έσοδα να φτάνουν στο 1.5 από το οποίο φαίνεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό να πηγαίνει εφορία και ΙΚΑ.

Μεγάλο μειονέκτημα στις συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές και αγοραστές που έχει κάνει έως τώρα ο κύριος Παπαϊωάννου είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. Άλλωστε σε αυτό έχει σταθεί ο ίδιος στο παρελθόν, όπως και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι.

Όμως η Λαμία έχει δείξει με τον καλύτερο τρόπο...που εκτός από ομάδα των ευχάριστων εκπλήξεων...είναι μια ομάδα...προοπτικής.

Ασφαλώς και υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τους παίκτες, που είναι επαγγελματίες και θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα, προσδοκώντας όμως...μια δίκαιη ανταμοιβή και μια καλή λύση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου...θέλει πολύ...όμως δείχνει να μην  μπορεί...και ο κόσμος δεν θέλει σε καμία περίπτωση..να γνωρίζει.. πως θα φτάνει η Κυριακή και δεν θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα στην Α' Εθνική.

Πόσο μάλλον στο χειρότερο σενάριο να τη βλέπει εκεί που βολόδερνε τόσα χρόνια, στη Γ' Εθνική εκεί που θα αναλάμβανε σε τέτοιο ενδεχόμενο πλέον..ο ερασιτέχνης..

Μπορεί να αποφευχθεί το...μοιραίο; Μπορεί να έχει ρόλο στην ομάδα ο τωρινός μεγαλομετοχος εκτός από μια φανέλα χορηγίας, που όπως έχει δηλώσει με πικρία στο παρελθόν δεν του την έδωσε κανένας; Ας ευχηθούμε να μην είναι πολύ αργά...όταν το τηλέφωνο χτυπήσει...

Οψόμεθα...

Διαβάστηκε 956 φορές

Αθλητικός Συντάκτης

Τελευταία άρθρα από τον/την Γιώργος Καραγιάννης

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.